AVARIA DE RÀDIO No hi ha emissió al 91.5 FM a causa d'una avaria tècnica. Podeu seguir la programació a través del web, app i Alexa.

Problemes per adquirir els abonaments de Rodalies del segon quadrimestre

Renfe està lliurant gratuïtament targetes de 10 viatges als afectats


  • Comparteix:

Estació de Sant Cugat / Foto: ACN

Estació de Sant Cugat / Foto: ACN

Una incidència en el software de les màquines d'autovenda està impedint des d'aquest dijous que alguns usuaris puguin adquirir els abonaments de Rodalies per al segon quadrimestre. La incidència afecta aquelles persones que fan servir el suport de targeta sense contacte, que no poden obtenir els abonaments, segons ha informat Renfe. Per evitar esperes de clients, la companyia està lliurant gratuïtament un abonament de 10 viatges als afectats perquè puguin fer el seu desplaçament. Renfe ha reforçat les estacions de la rodalia de Barcelona amb més personal d'informació i atenció al client. Els tècnics treballen per solucionar la incidència. Aquest dimecres es van emetre ja prop de 30.000 abonaments recurrents gratuïts per al segon quadrimestre.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.