AVARIA DE RÀDIO No hi ha emissió al 91.5 FM a causa d'una avaria tècnica. Podeu seguir la programació a través del web, app i Alexa.

El PP portarà al ple la pujada de la tarifa de l'aigua

Els populars no estan d'acord amb l'augment del 19,5%


  • Comparteix:

Font d'aigua de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Font d'aigua de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El PP rebutja la proposta de pujada de la tarifa de l'aigua del 19,5%, pendent d'aprovar per l'AMB. Així ho han constatat en la moció que han presentat per al ple d'aquest mes de maig. Titllen 'd'abusiva' aquest increment i afirmen que 'agreujarà la tensió econòmica de les famílies, encarint el seu nivell de vida'. Reclamen explicacions a Junts, ERC i el PSC perquè 'assumeixin l'error' dels seus partits a l'AMB per aquest augment i els desafia a explicar el motiu del vot favorable a l'ens metropolità.

En aquest sentit, el portaveu del PP, Álvaro Benejam, ha posat l'empresa subministradora d'aigua a la ciutat, Sorea, en el punt de mira. Crítica que "aquesta pujada no respongui a una millora de la infraestructura sinó a què l'empresa ha d'assumir uns costos que no té previstos".

Un augment previst per al juliol

La proposta de tarifa de l'AMB suposa un increment en el preu del servei d'abastament d'aigua potable a Sant Cugat del 19,57%. Sorea va sol·licitar aquest augment arran de la pujada de totes les despeses del servei, inclosa la pujada de tarifes d'Aigües Ter-Llobregat (ATL).

Fonts de l'AMB han explicat a Cugat Mèdia que s'han presentat al·legacions a la moció i està previst que aquesta s'aprovi al juliol.

Consulta AQUÍ LA MOCIÓ




Alvaro Benejam

Provisionalment ha aprovat l'àrea metropolitana de Barcelona del 20%, que no és una quantitat menyspreable, sinó que és el 20% que és bastant. doncs no respon a una millora del servei ni a cap altra cosa que ho justifiqui pujada sinó que només respon a que la propia empresa ha d'assumir unes despeses que no t'he previstos o no ha sabut gestionar



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.